2Seal easymiX
January 23, 2023
Jodoform
March 27, 2024
Show all

OT Equator

Ref:

Direktno pričvršćavanje za protezu sa zadrzavanjem implantata

OT Equator je novi “uski” profilni nastavak od titanijuma dostupan za sve platforme implantata, prečnike i veze. OT Equator je najmanji dimenzionalni nastavak za protezu, u smislu veličine, koji je danas dostupan na tržištu računajući na smanjeni prečnik i visinu.

Maksimalna vertikalna dimenzija (priključak + zaštitni poklopac i kućište) je samo 2,1 mm sa prečnikom (priključak + retencioni poklopac i kućište) od 4,5 mm.

Ovaj sistem nudi višestruka tehnička rešenja, u zavisnosti od protetskog projekta, uz mogućnost planiranja različitih vrsta nadproteznih tretmana.

Dodatak OT Equator je proizveden od titanijumskog materijala (klasa 5 Eli) sa površinom premazanom nitridom. Ovaj tretman poboljšava tvrdoću do 1600 Vickersa sa manje adhezije plaka i bakterija i maksimalnom otpornošću na habanje tokom vremena. Funkcija ovog dodatka je zagarantovana spojem između hemisfere i retencione kapice.

Retencione kapice su dostupne u različitim bojama koje odgovaraju različitim nivoima zadržavanja i uvek se moraju koristiti sa odgovarajućim metalnim kućištima kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost i lakoća zamene kako u stomatološkoj ordinaciji tako i u laboratoriji.

Svaki OT Equator nastavak je dostupan u različitim visinama gingive, u zavisnosti od platforme implantata, počevši od minimalno 0,5 mm do maksimalno 7,0 mm. Takođe je proizveden da bude kompatibilan sa „nepoznatim“ zubnim implantatima o kojima stomatolog nema informacije!

Description
Specifikacije OT Equator 3 u 1 sistema su manje od ERA i Locator sistema sa vertikalnim dimenzijama od 2,1 mm i 4,4 mm ukupne širine sa ženskim poklopcem na mestu  
  • OT Ekuator implantati su dostupni da odgovaraju bilo kom sistemu implantata na tržištu.
 
  • Visine manžetne su dostupne od .5 mm – 7 mm.
  *** Usluga prilagođenog postavljanja abutmenta je sada dostupna. Molimo pozovite korisničku podršku za detalje.